Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) διοργανώνει στον θεματικό κύκλο «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κοινωνική Πολιτική», επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στις Υπηρεσίες Υγείας»

Ημερομηνία διεξαγωγής: 5-11-2018 έως 9-11-2018
Χρονική Διάρκεια: 35 ώρες
 Κωδικό: 89001Κ18
Τόπος διεξαγωγής: Κοζάνη

Ομάδα Στόχος: Το επιμορφωτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες υπαλλήλους και στελέχη που σχετίζονται γενικότερα με το Σύστημα Υγείας (Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας κλπ,) στους επαγγελματίες υγείας όλων των υπηρεσιών Α’ βάθμιας, Β’ βάθμιας, Γ’ βάθμιας υγείας (ΕΣΥ, ΙΚΑ, Στρατιωτικών Νοσοκομείων) δηλ. Ιατρών, Νοσηλευτών, Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό).

Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος είναι να προσφέρει στους/στις επιμορφωνόμενους/ες ένα σύνολο άμεσα εφαρμόσιμων σύγχρονων και πρακτικών γνώσεων-εργαλείων πάνω σε ανάγκες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων- προβλημάτων του ανθρώπινου παράγοντα.

Οι υπάλληλοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους μόνο ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://online.ekdd.gr/OnlineWeb/index.jsp)

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Οργανωτικά Υπεύθυνη της επιμορφωτικής δράσης κ. Κασιούμη Γλυκερία (τηλ.: 2651028088).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Με εκτίμηση

Γλυκερία Κασιούμη

ΑΤΕ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

2651028088

Δείτε περισσότερα εδώ.

Leave a reply